Wraps Bewaren

Wraps zijn gemaakt van tarwebloem en bevatten koolhydraten, voedingsvezels en eiwitten. Er zijn veel snelle recepten te vinden van gevulde Wraps. Ideaal als je weinig tijd hebt en toch gezond wilt eten. Met zoveel mogelijkheden is het daarom belangrijk om te weten hoelang Wraps houdbaar zijn en onder welke condities. Dus wat is de houdbaarbaarheid van Wraps? Dat is afhankelijk van onderstaande factoren:

Wraps Bewaren

Buiten Koelkast Koelkast Diepvries
 Ongeopend tot 2 maanden na THT  Geopend tot 2 dagen  Geopend tot 6 maanden

Wraps BewarenHoe kun je vaststellen of Wraps niet meer goed zijn?

Je kunt het beste vaststellen of de Wraps niet meer goed zijn door te zien, ruiken en proeven. Als de Wraps er niet meer goed uitzien of uitgedroogd zijn, dienen ze weggegooid te worden.

Hoe moet je Wraps bewaren?

Ongeopende Wraps kunnen, op een droge en koele plaats, tot 2 maanden na de houdbaarheidsdatum bewaard worden mits in de originele, gesloten en onbeschadigde, verpakking. Geopende, ongevulde Wraps kunnen tot 2 dagen in de koelkast bewaard worden, mits goed afgedekt met huishoudfolie om uitdrogen van de Wraps te voorkomen. In de vriezer kunnen geopende, ongevulde Wraps in een goed afgesloten diepvrieszak of plastic diepvriesbak tot 6 maanden bewaard worden.