Appeltaart een heerlijke traktatie. Appeltaart wordt gemaakt van eenvoudig deeg en appels. Er kan gevarieerd worden door andere appelsoorten te gebruiken of krenten en rozijnen toe te voegen. Ook in diverse winkels is er keuze genoeg en is er voor iedereen wel een Appeltaart naar eigen smaak te vinden. Zelfgemaakte Appeltaart is een heerlijk nagerecht bij voorkeur warm te serveren met een bolletje vanilleijs. Het is belangrijk om te weten hoelang Appeltaart houdbaar is en onder welke condities.

Dus wat is de houdbaarheid van Appeltaart? Dat is afhankelijk van de volgende factoren:

Appeltaart Bewaren

Koelkast Diepvries
 Tot 3 dagen  Tot 3 maanden

Appeltaart BewarenHoe kun je vaststellen of Appeltaart niet meer goed is?

Je kunt het beste vaststellen of Appeltaart niet meer goed is door te zien, ruiken en proeven. Als de Appeltaart nattig of beschimmeld is en niet meer goed smaakt dient zij weggegooid te worden.

Hoe moet je Appeltaart bewaren?

Een Appeltaart kan tot 3 dagen in de koelkast bewaard worden in een vershoud taartdoos. Indien gekocht, verwijder dan de kartonnen verpakking.

Een Appeltaart kan tot 3 maanden in de vriezer bewaard worden. Doe de taart in een taartdoos met daar omheen een goed afgesloten zak.

In zijn algemeenheid telt dat als een product in de winkel in de koeling staat je bij thuiskomst het product ook in de koelkast dient te zetten.

Belangrijk!

  • Hoewel de getoonde informatie op Bewaarwijzer met de uiterste zorg is samengesteld kan de houdbaarheid van een product altijd afwijken.
  •  Stel daarom altijd vast met zien, ruiken en proeven of het product nog houdbaar is. Bij twijfel wordt aangeraden altijd het product weg te gooien.
  •  Producten met een verstreken TGT datum dienen altijd weggegooid te worden. Deze zijn niet meer geschikt voor consumptie.