In de zomer kan voedsel bewaren een stuk lastiger zijn. Het is een stuk warmer waardoor voedsel sneller bederft. Ook eten we vaker buiten de deur. We organiseren een barbecue voor een aantal vrienden, eten lekker op het terras of nemen een picknickmand mee naar een strandje. Heel gezellig en fijn dat het weer mag, maar wat doe je met al het overgebleven eten? In deze serie van drie artikelen behandelen we leuke en smaakvolle manieren om van deze restjes af te komen! 

Te beginnen met watermeloen. Watermeloen is een heerlijk, dorstlessend fruit dat veel gegeten wordt in de zomer. Het is echter wel een joekel en het zal vast wel eens gebeurd zijn dat er een gedeelte is overgebleven. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kan doen!

Er zijn bijvoorbeeld een aantal populaire recepten met watermeloen die de ronde doen op sociale media platforms. Ze zijn zeker het proberen waard!

Mocht je niet zo’n trek hebben in deze speciale combinaties; hieronder noemen we nog een aantal opties om overgebleven watermeloen niet weg te hoeven gooien.

Er zijn dus zat manieren om je overgebleven watermeloen een enkeltje prullenbak te besparen. Respecteer je eten en geniet ervan!